Du bliver klogere af at læse ny Kashmir-bog

Du bliver klogere af at læse ny Kashmir-bog

The Good Life var albummet, der sendte Kashmir op i ny liga blandt danske rockbands. Albummet blev overdænget med anmelderroser og statuetter, og albummet fik i høj grad fangruppen til at vokse. Derfor er det også naturlig at Karina Edlund Jensen har skrevet en bog om The Good Life som en del af den serie om vigtige danske albums, der udkommer på forlaget Multivers i samarbejde med Romu, de blandt andet står bag Ragnerock, og Vega.

JuicyNet.dk har haft lejlighed til at læse bogen. Og vi fik en rigtig god oplevelse. Eller vigtigst af alt vi blev klogere på Kashmir, på det fantastiske album og på den danske musikbranche generelt.

Du får som læser af Kashmir – The Good Life en fornemmelse af, hvor Kashmir kom fra. En fornemmelse af de 90’ere, der skabte dem på trods af et inferno af eurodance. Du er med på rejsen hen til den lyd, som er på The Good Life. Det er fascinerende at komme med bag selve tilkomsten af albummet, og høre om hvor bevidst Kasper Eistrup var i at ændre Kashmirs lyd og udtryk. Men også overraskende hvor Kashmir hentede inspiration. Men dog fascinerende
Har du glemt hvor velmodtaget albummet blev af fans og anmeldere, så vil dette helt sikker også overraske dig, når du læser bogen Kashmir – The Good Life.

Karina Edlund Jensen skriver finurligt og underholdende. Der er ekstremt mange detaljer og bagggrundsviden at hente i bogen. Med andre ord du: Du er klogere, når du har læst om Kashmirs store album.

Bogen er på 152 sider, og koster i vejledende udsalgspris kr. 199,94.

JuicyNet.dk giver fire Appelsiner

Bogserien redigeres af Henrik Marstal og Jan Poulsen.

Øvrige bøger i serien:
Natasja: I Danmark er jeg født (skrevet af Nanna Balslev)
Malk De Koijn: Sneglzilla (skrevet af Niels Fez Pedersen)
Anne Linnet: Marquis de Sade (skrevet af Michael Gonzalez)
Sods: Minutes To Go (skrevet af Jan Poulsen)
Kim Larsen: Værsgo (skrevet af Henrik Marstal)

Share