Ny single fra dansk-pakistanske Amna Naseer

Ny single fra dansk-pakistanske Amna Naseer

Den dansk-pakistanske kunstner Amna Naseer er ude med en ny single. Mera Suraj markerer starten på et nyt kapital for Amna, og det er en catchy og inderlig R&B-sang med amapiano-vibes, hvor Amnas pakistanske rødder og inspiration fra Bollywood-universet skinner klart igennem – både visuelt og i lydbilledet!

Mera Suraj betyder ’min sol’ på urdu, og er en kærlighedssang, tiltænkt den person eller de ting i livet, der lyser ens verden op. For Amna symboliserer sangen dén kærlighed, der bringer varme, glæde og energi ind i livet i en mørk tid, såsom musikken. Amna lover en fest fyldt med musik og dans, der vil få folk til at tænke: “Wow, det har vi ikke set før i Danmark“.

Amna Naseer, der voksede op med lyden af Bollywood-film i barndomshjemmet, blev tidligt introduceret til den farverige verden af musik og dans gennem sin mormor, som hun havde et nært forhold til. Efter mormorens død er det blevet endnu vigtigere for Amna at udtrykke sine rødder gennem musikken. Bollywood er ikke blot en kilde til inspiration for Amna; det er blevet en integreret del af hendes kunstneriske identitet, som skinner igennem i alt fra makeup og tøj til koreografierne i hendes optrædener.

Share