Ny break-up single fra VIVA VIVA

Ny break-up single fra VIVA VIVA

Den 4. oktober udkommer danske VIVA VIVA med sin anden single, Du sagde, jeg sagde.

VIVA VIVA er girl boss energy møder skandinavisk melankoli. Med et sassy tekstunivers og catchy hooks skriver hun sange inspireret af stærke kvinder som Chappel Roan og Sabrina Carpenter.

Du sagde, jeg sagde udspringer af det tidspunkt i et break-up, hvor man er i et kapløb om at komme videre. Der hvor alt hvad ’du sagde (og) jeg sagde’ spøger, og tilbagefald lokker i de svage øjeblikke. Alt sammen baseret på Henriettes egne, personlige oplevelser med en tidligere kæreste.  

”Det er en sang, jeg skrev til mig selv for ikke at gå tilbage til min eks. En sang, som fik mig til at holde hovedet lidt højere, og som jeg kunne høre på repeat på vej hjem fra byen, så jeg ikke kom til at bootycalle ham  eller tage telefonen, når han bootycallede mig”, fortæller Henriette Tybjerg, der står bag VIVA VIVA.

Du sagde, jeg sagde er skrevet i samarbejde med den svenske topproducer Joy Deb (Marcus&Martinus, Akon, Eurovision-vinder Måns Zelmerlöw og 5 gange vinder af Melodifestivalen i Sverige) og det danske stjerneproducerfrø Rasmus Rex, der studerer på Danish Songwriting Academy – et eliteakademi i Roskilde for sangskrivere og producere, der bl.a. har Brandon Beal (Christopher, Lukas Graham) som underviser. 

Bag VIVA VIVA står den populære podcastvært (Arven efter Eva) og sanger, Henriette Tybjerg. På trods af, at hun kun har en enkelt single ude, er der allerede +10.000, der følgere med på tværs af hendes SoMe-kanaler – og debutsingle Persienner har streamet 40.000 gange alene på Spotify. Tidligere har Henriette Tybjerg blandt andet sunget i DR Pigekor og lavet kor for Lukas Graham. 

Frem mod sommeren 2025 udgiver VIVA VIVA kontinuerligt musik, som munder ud i debutalbummet Det kedeligste menneske i verden

Share