Drømmer du om at spille på Spot? Der er nu du skal ansøge

Drømmer du om at spille på Spot? Der er nu du skal ansøge

Spot festival i Århus er et af de steder, hvor nye bands og artister får chancen. Festivalen afvikles næste gang den 2. og 3. maj. Men det er nu I skal søge om at komme til at spille på festivallen.

En showcase på Spot Festival er en unik mulighed for artister og bands til at præsentere deres musik for branchefolk, mediepersoner og musikelskere fra både Danmark og udlandet. Det er altså en enestående chance for at få din musik hørt af et bredt publikum, og skabe netværk i musikbranchen.

“Det er tydeligt, at den musikalske talentmasse blomstrer som aldrig før. Nu er det første gang, jeg som direktør for Spot, skal være med til at åbne for årets ansøgningsrunde, og jeg glæder mig meget til at lytte til puljen af dygtige, kreative, og velspillende bands og artister, der har lyst til at dele deres musik med os”, lyder det fra Rikke Andersen, direktør for Spot.

SPOT Festival inviterer som altid alle bands og artister, der skaber original musik, til at ansøge om en plads på næste års festival, som finder sted i maj 2025. Genre og alder er underordnet, så længe du som artist eller band endnu ikke tidligere har været udvalgt af Spot til at spille på festivalen.

Link til ansøgning er HER.

Share