Ny single fra danske IAMJJ. Lyt her

Ny single fra danske IAMJJ. Lyt her

Den evigt genre-udforskende danske musiker, IAMJJ, tager til New York City i videoen til Moonshine, som er ude i dag og som du kan se i nedenstående.

Med sit anmelderroste post-pandemiske album, Echoes From An Inner War, fra 2022, cementerede IAMJJ sig som en evigt nysgerrig kunstner og hans sange har taget ham ud på flere danske turnéer og ind på markante scener som Northside Festival og til P6 BEAT Rocker i Koncertsalen. Sange som Homer og Hitomalo har ramt radiobølgerne herhjemme, mens A Different Kind of Blues og mere end 25 millioner streams har vist vejen for et lysende internationalt talent på den danske stjernehimmel.

Nu er han ude med Moonshine, der er den engelske betegnelse for billig, hjemmebrændt sprut. Og spørger man IAMJJ handler netop livet om så meget mere end en hurtig brandert, hvorfor teksten også blev alt andet end tung og metaforisk, men derimod en ligefrem og direkte fortælling!

”Hvorfor altid have ja-hat på eller gå med det første og det bedste? Hvor kynisk det end må lyde, så handler livet i høj grad også om at sige fra – om ikke bare at nøjes, for at lefle for andre, men også om at sætte sit eget behov øverst på dagsordenen for at mærke og nyde. Og det er sgu okay at gøre. Ellers mister man sig selv.” Og den følelse og sindstilstand er, hvad Moonshine står for og rummer. Ifølge IAMJJ er sangen opstået som en hyldest til 60’erne og 70’ernes levende lydspor, men taget ind i nutiden, mens man slentrer gennem New Yorks pulserende gader en septemberdag i 2024!

Den 24. januar gæster IAMJJ Lille VEGA i København!

Share