Kat Stephie kommer med singlen Du Ik’ Forkert

Kat Stephie kommer med singlen Du Ik’ Forkert

Den guld- og platinsælgende artist Kat Stephie fik sit gennembrud med pigegruppen Sukkerchok tilbage i 2009. Siden har hun været vidt omkring, vundet TV-programmer som Masterchef, Zulu Kvægræs 2 og Stjerner På Vippen, taget en skuespiluddannelse fra Det Danske Filmskuespillerakademi og udgivet musik som soloartist.

Efter en længere pause fra musikbranchen er Kat Stephie tilbage med ny musik, skabt i samarbejde med sangskriver og producer Maja Barløse Jacobsen (også kendt som Maia Maia). Førstesinglen En Chance Mere udkom i august med besøg i blandt andet Nova FM og omtale på Gaffa. Nu følger Kat Stephie op med singlen Du Ik’ Forkert, der bunder i personlige oplevelser med at have følt sig forkert. 

”Jeg har hele mit liv fået at vide, hvor forkert jeg var. At jeg havde for meget krudt i røven, at jeg skulle tabe mig, at jeg skulle være stille og opføre mig pænt. Jeg var aldrig god nok i skolen, og jeg tog det til mig, når folk mobbede og drillede mig. Jeg troede på, når de sagde, at jeg var problemet. Efter mange års hårdt arbejde med mig selv, har jeg endeligt lært at give slip på de forventninger andre har til mig og gør nu det, som føles rigtigt for mig.”, forklarer Kat Stephie.

Med sangen ønsker Kat at skabe et trygt rum for alle, der nogensinde har følt sig forkert. 

Du Ik’ Forket udkommer fredag den 27. september.

Share