Publikumsrekord til Grøn

Publikumsrekord til Grøn

2024-udgaven af Grøn satte nye rekorder allerede inden turnéstart. For første gang nogensinde kunne Grøn nemlig melde alt udsolgt i alle otte byer, inden det hele gik i gang – tilmed med en publikumsrekord på 195.000 gæster. Det giver arrangørerne hos Tuborg og Muskelsvindfonden forhåbninger om et flot overskud efter en velafviklet turné, der sluttede i dag i et solbeskinnet Valby med 30.000 gæster.

Med historisk tidligt udsolgt, publikumsrekord, flot sommervejr under det meste af turnéen og fantastiske koncerter med nogle af landets største liveartister er Grøn 2024 en af de mest vellykkede udgaver af koncertturnéen. 

Alt overskuddet fra Grøn går traditionen tro til Muskelsvindfonden, og den velafviklede turné skaber derfor stor glæde hos direktør i Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen, som udtaler: 

“Grøn 2024 har været en af de mest vellykkede koncerter i nyere tid, og de udsolgte koncerter påvirker vores økonomi i en positiv retning. Vi ser frem til at gøre det hele op, og det tegner til at blive et af de bedste resultater i Grøns 41-årige historie. Overskuddet går direkte til Muskelsvindfondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind og til vigtig forskning,” siger direktør Henrik Ib Jørgensen.

Det forventede overskud giver Muskelsvindfonden større økonomiske muskler til at fortsætte fondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind, til forskning i muskelsvind og til at skabe plads til forskelle i samfundet – og meget mere. 

Share