Fem Appelsiner til Vestager og Engels 

Fem Appelsiner til Vestager og Engels 

JuicyNet.dk var torsdag til Fireside Talk i Falkoner Auditoriet i Frederiksberg i Danmarks hovedstad.

Fireside Talks er samtaler med visioner om nærvær, ærlighed og autenticitet. Det handler om at komme bag facaden på spændende personligheder foran en pejs og med en drink i hånden.

Torsdag var det Margrethe Vestager, EU’s konkurrencekommissær  og verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels som journalist Stéphanie Surrugue havde til Fireside Talk. Det handlede om hvordan fremtiden ser ud.

JuicyNet.dk oplevede en inspirerende samtale med en befriende positiv måde at se fremtidens muligheder på. Tanker fra Vesterager om hvordan teknologi kommer til at fylde i fremtiden, fra Ingels om hvordan vi bor alternativt i byer om nogle år, gav gode vibrationer i lokalet. Og Engels ord giver ekstra vægt, når han fortæller om de projekter han virksomhed er involveret i.

Hele aftenen foregik på et abstrakt niveau og uden at tage fat på konkrete problemstillinger. Det var tydeligt konceptet, og specielt indgangsvinklen om at man kan tillade sig at være positiv om hvordan fremtiden ser ud, hvis man selv er med til forme den, var tydeligt noget, der gjorde indtryk på de fleste mennesker i det næsten fyldte Falkoner Auditoriet. Alene det var til fem Appelsiner fra JuicyNet.dk.

Som grundlægger af BIG, Bjarke Ingels Group, er han kendt for at udfordre konventionelle ideer, skabe rum, der forener æstetik, funktionalitet og bæredygtighed. BIG former fremtidens bylandskaber globalt. Magrethe Vestager har fra 2014 været konkurrencekommisær i EU og tillige fra 2019 også ledende næstformand i Europa-Kommisionen. Hun var i perioden 2007-20014 politisk leder for Det Radikale Venstre, og har også været økonomi og indenrigsminister, samt Danmarks vicestatsminister.

Share