Thomas Holm har fået svensk hjælp på ny single. Lyt her

Thomas Holm har fået svensk hjælp på ny single. Lyt her

Thomas Holm, blandt andet kendt for sine hits Nitten, Selvmord På Dansegulvet og IKEA er tilbage med en ny pop-single. Kun Dig feat. den unge svenske sangerinde Sanna Martinez er ude den 18. oktober. 

Kærlighed, man ikke kan give slip på, og den smertefulde erkendelse af, at det er slut. Det er temaet for Thomas Holms nye single.

Om det nye samarbejde over sundet siger Thomas Holm: “Jeg har haft sangen liggende i et stykke tid, men syntes der manglede noget. Og da sangen har et melankolsk udtryk, der i hvert fald for mig rimer på en svensk poptradition, følte jeg, det var oplagt at finde en svensk sangerinde”.

Efter en del tid med research på nettet, faldt han over den – i en dansk sammenhæng – ukendte sangerinde Sanna Martinez. “Sanna er en fremragende sangerinde, der både mestrer det helt inderlige og de mere power-agtige vokaler. Jeg synes virkelig, hun er med til at løfte nummeret”, siger Thomas Holm.

Den nye single Kun Dig beskriver et brud, hvor parterne skal videre med hver deres liv, men ikke helt er klar til at give slip. En tur ud på det store følelseshav, hvor kærligheden er kæntret, men hvor man stadig klamrer sig til vraggodset.

Kun Dig (feat. Sanna Martinez) er den anden single fra Thomas Holms kommende album.

Share