Debut-EP fra Min Veninde Signe er ude

Debut-EP fra Min Veninde Signe er ude

Min Veninde Signes debut-EP Danser udkom den 18. oktober.

Danser består af fem nærværende sange om relationer; relationer til hhv. venner, flirts, ekskærester, kærester og sig selv. Fokustracket, Danse lidt, går i den sidste kategori. Sangen er en reminder om at huske engang imellem at skrue forventningerne til sig selv lidt ned, at tillade sig at tage et pusterum, og bare nyde at være til. Det er sådan en sang, man står og danser i køkkenet til, imens man laver god mad, eller hører imens man går ned ad gaden og sørger for at træde på alle nedfaldsbladene, fordi de knaser så dejligt under skoen.

Min Veninde Signe skriver danske, relaterbare tekster og kombinerer dem kyndigt med stærke melodier og catchy guitar-riffs. Hun har base i singersongwritertraditionen, men trækker også på genrer såsom pop, jazz, folk og visetradition. Med denne kombination skaber hun en klar, særegen og personlig stil, der emmer af varme, ro og musikalitet. En musikalsk krammer, har nogen engang kaldt det.

Bag Min Veninde Signe står 27-årige Signe Barsøe Sørensen, der til daglig studerer rytmisk sang på Syddansk Musikkonservatorium – Esbjerg. Hun har samlet 4 af sine dygtigste venner, og sammen med dem pustet musikalsk liv i nogle af de sange, hun har vredet ud af sit hjerte de seneste år. Den 18. oktober spiller de releasekoncert på Domen i Aarhus, og den 30. november indtager de Studenterhuset i København.

Forud for EP’en har Min Veninde Signe udgivet singlerne Hjem til dig og Et spørgsmål om tid, som du allerede nu kan finde på diverse streamningtjenester.

Share