Yakuza med ny single om orgasmer

Yakuza med ny single om orgasmer

Yakuza er en dansk rapper, sangerinde og debattør, der har markeret sig som en stærk stemme inden for dansk hiphop. Hun er kendt for at udfordre normer omkring køn og seksualitet, og fik stor opmærksomhed med singlen Hende der, som svar på de sexistiske angreb, hun oplevede, da hun åbnede for NLE Choppa på Stagebox i 2022. 

Fredag kommer hun med singlen Faxe Cunty. En single, som er produceret af Andreas Bretton-Meyer (bl.a. kendt fra duoen DRØM) og co-skrevet med J Spliff.

Yakuza reflekterer over sine egne datingoplevelser og det energispild, der kan opstå i jagten på den rigtige partner. Hun udtrykker, at mange mænd stadig tror, at sex er slut, når de selv har nået klimaks, og den slags oplevelser har kun styrket hendes beslutning om, at hun faktisk er gladere alene.

“Sangen er ret humoristisk”, tilføjer Yakuza. “J Spliff og jeg grinede os igennem hele processen. Der er også små perler af referencer til Harry Potter og mine yndlingsserier – f.eks. linjen ‘kommer altid når jeg RSVP’er’, som er en lille hommage til Samantha fra Sex and the City.”

Singleudgivelsen markerer første skridt på vejen mod hendes kommende debutalbum, hvor hun igen samarbejder med både Andreas Bretton-Meyer og J Spliff.

Share