Populær entertainer præsenterer jubilæumsshow med overraskelser

Populær entertainer præsenterer jubilæumsshow med overraskelser

For 20. gang lægger entertaineren Jan Schou og hans revy vejen forbi Østergaard Hotel. Ifølge hovedpersonen selv sker det denne gang med en række store overraskelser i ærmet. 

Det er en særdeles erfaren revyskuespiller, der i disse dage har midlertidigt hjemme på Østergaard Hotel i Herning. Jan Schou hedder manden, der også går under navnet ”revykongen”, og som i øjeblikket er i gang med at øve sin årlige revy kaldet Schou-Tur sammen med årets udvalgte medskuespillere. 

Sidste år blev selvsamme Jan Schou hædret med årets ærespris ved den awardshowet Revyernes Revy. Der er tale om hovedprisen ved den danske revyscenes svar på Oscar-uddelingen. 

Og i år er han altså tilbage i Herning for 20. år i træk. På grund af jubilæet sker det denne gang med en række overraskelser i ærmet. Det fortæller Henrik Nothlev, direktør på Østergaard Hotel.

”Vi glæder os meget til at byde Jan og de øvrige revykunstnere velkommen tilbage på scenen på Østergaards Hotel. Jan er kommet her så meget igennem årene, at han i høj grad er at betragte som en ven af huset. Derudover er vi blevet lovet, at der er noget helt særligt på programmet netop i år, så det ser vi frem til til. Schou-Tur er hvert år et meget populært indslag på hotellet,” siger Henrik Nothlev.

Jan Schou selv løfter gerne en smule af sløret for årets forestilling, om end også han holder kortene tæt til kroppen.  

”Jeg kan blandt andet afsløre, at Dronning Margrethe kigger forbi – godt nok i skikkelse af mig – og at der vil være en særlig hyldest af Shu-bi-Dua. Derudover er meget, som det plejer at være. Primært god musik og en masse grin. På grund af jubilæet rækker forestillingen denne gang lidt bagud og byder også på et par højdepunkter fra tidligere år. Men der vil også være en masse nyt – og et par store overraskelser undervejs. Mit håb er, at dette bliver den bedste og den sjoveste udgave af Schou-Tur nogensinde,” siger Jan Schou og tilføjer, at de mange år på Østergaards Hotel har skabt et bånd til en lang række mennesker og til byen.

”Jeg har helt klart udviklet et særligt forhold til Herning, fordi jeg er kommet her igennem så mange år. Både via revyen og fordi jeg flere gange har været med i nogle af de store forestillinger i kongrescentret. Her er mange gode mennesker, som jeg altid glæder mig til at se igen,” siger den populære entertainer.  

Schou-Tur 2024 foregår over i alt ni forestillinger på Østergaards Hotel i perioden 24. oktober til 23. november. Billetterne bliver solgt som revyophold med blandt andet tre-retters middag, overnatning og morgenbuffet samt musik og dans både før og efter revyen. 

Udover Jan Schou medvirker Susanne Breuning, Alexander Arli og Kenneth Sichlau i årets Schou-Tur.

Share