DJ Max Cooper udgiver album og kommer til København

DJ Max Cooper udgiver album og kommer til København

Max Cooper har haft stor indflydelse på klubkulturen og har optrådt på scener over hele verden, og nu er han klar til at gæste København og Pumpehuset med hans kommende album On Being, som udkommer i februar 2025. Albummet er resultatet af en to-årig rejse, hvor han har vendt den kreative proces om. I stedet for at udtrykke sine egne følelser har han indsamlet hundredevis af anonyme citater fra sit publikum og brugt disse som inspiration til musikken.

“Rendering the experience of being is at the core of what I do musically – but I hadn’t realised the impact that other people’s words on being would have on me until I started reading the database of thoughts,” siger Cooper om processen. Seneste smagsprøve fra det kommende album er singlen ”True Under Certain Conditions”, som udkom den 9. oktober, og som du kan høre I nedenstående

Max Cooper er en britisk elektronisk komponist, tværfaglig kunstner og tidligere forsker, der har formået at forene kunst og videnskab i en unik kunstnerisk praksis. Med en ph.d. i beregningsbiologi har han altid haft en interesse i, hvordan komplekse systemer fungerer – både i naturen og i vores sind. I mere end 15 år har han skabt værker, der udforsker krydsfeltet mellem kunst, videnskab og teknologi gennem musik, audiovisuelle installationer og immersive oplevelser, og han er grundlægger af sit eget label Mesh, som også fokuserer på denne tværfaglige tilgang.

Share