Nyt track fra den danske elektroniske duo Bless You

Nyt track fra den danske elektroniske duo Bless You

Den elektroniske duo fra Københavns Bless You, velsigner nattens fester med nye pulserende beats på Home, der emmer af fransk kærlighedshouse, venskab og minder fra et sommerhus på Bornholm.

De er barndomsvenner, voksede op med musikken sammen og gled fra hinanden, da den ene tog på turné med et af verdens største EDM-navne, mens den anden helligede sig til sangskrivning og musikproduktion. Men da de endelig fandt hinanden igen, var det som at finde hjem.

”Vi er meget forskellige. Den ene er fra landet, den anden er fra indre by. Men vi har altid klikket og fandt meget tidligt hinanden i musikken, der på samme måde som et stærkt venskab er dynamisk og i bevægelse. Og det er også sådan vores musik opstår; nu og her, tilfældigt og nostalgisk. Som bølger i tid,” fortæller Viktor Valentin, der er den ene del af duoen.

Den nye single, Home, emmer af duoens melankolske kærlighedshouse – den lyd, som har gjort Bless You til et af de mest lovende nye navne på den evigt spirende elektroniske musikscene rundtom i verden.

Siden debuten i 2019, har de udgivet den ene storstreamede single efter den anden – et stadig beskedent bagkatalog, men med mere end 50 millioner streams på Spotify alene! Sidste år gik sangen Save Our Ship (SOS) viralt på TikTok, deres tracks er blevet spillet live af navne som Ed Banger-legenden, Pedro Winter, og det toneangivende tyske DJ- og producer crew, Keinemusik. Og denne sommer indtog Bless You selv scenerne med shows i flere europæiske lande og på Tinderbox og Syd For Solen.

Home blev til i mine forældres sommerhus på Bornholm. Vi var taget derover for at forberede sommerens festivaler, men blev fuldstændig draget af øens ro, havet, klipperne, fuglene og naturen omkring det gamle hus. En følelse af tilbagelænet eufori, man kun kan overgive sig til,” forklarer Morris Oppenhejm, der er den anden del af duoen.

Flere Bless You-tracks er på vej!

Share