Wicked byder på god energi og imponerende sceneshow

Wicked byder på god energi og imponerende sceneshow

Fredericia Musical Teaters opsætning af den verdensberømte musical om heksene fra Oz, Wicked, havde fredag premiere i Tivolis Koncertsal midt i København.

JuicyNet.dk deltog ved premieren.

Tivoli tager sig imponerende ud i denne tid med en fantastisk Halloween-stemning. Wicked passer godt ind. For det er en imponerede opsætning af den populære musical, du kan opleve midt i Danmarks verdensberømte forlystelsespark.

Det er en opsætning med god energi og hurtigt tempo. Det er et imponerende sceneshow, der fanger tilskueren, eller ihverfald JuicyNets anmelder, i en fortryllende verden. Og der er masser af action. Det tager lidt tid at få gang i løjerne, men når de først tager fat, så er underholdningsniveauet højt.

De to hovedrolleindehavere, Johanne Milland og Nanna Rossen, imponerer med overbevisende sang og skuespil, ofte kombineret med humor. Dejligt uhøjtideligt. Milland og Rossen supplerer hinanden super godt, og har tydeligt et godt samspil. Cecilie Thim leverer en fantastisk præstation som Madame Morible. Generelt er der bare tale om rigtig godt skuespil, sang og dans fra hele besætningen.

Som ved de fleste musicals er handingen hurtig til at overskue, og det tog lidt tid at får sparket festen igang, men det lykkedes på fremragende vis.

Helhedsindtrykket på Fredericia Musical Teaters opsætning af den rekordsættende Wicked er til hele fire Appelsiner fra JuicyNet.dk. Du kan kun nyde den i centrum af verdens smukkeste forlystelsespark frem til 19. oktober. Så er du musicalfan, eller er åben for genren, så skynd dig.

Foto: Emilia Therese 

Share