Simply Red kommer til Danmark på 40 års jubilæumsTour

Simply Red kommer til Danmark på 40 års jubilæumsTour

Det ikoniske soul- og popband Simply Red markerer deres kommende 40-års jubilæum ved at spille en europæisk arena-turné i oktober og november 2025.

“Simply Red fylder 40! Vi glæder os til at markere denne særlige milepæl med jer alle i 2025 på vores Europatour,” siger Mick Hucknall. ”Fans kan forvente at høre alle deres yndlingsnumre fra Simply Red fra 1985 til i dag og nyde en mindeværdig aften, hvor vi fejrer den utrolige rejse, vi har været på sammen gennem de sidste fire årtier.”

Få bands har opnået den succes og lange levetid som Simply Red. Med over 60 millioner solgte albums på verdensplan, fem britiske #1 albums, 1,8 milliarder streams på streamingplatforme globalt og over 1 million YouTube-abonnenter er Simply Red stadig et af Storbritanniens mest succesfulde og elskede bands. Deres klassiske album Stars fra 1991 var det bedst sælgende album i to år i træk i både Storbritannien og Europa, og alle 13 Simply Reds studiealbums, inklusive deres seneste udgivelse Time, har nået top-10 i Storbritannien.

Mick Hucknall dannede Simply Red i 1985 i det arbejderklasseprægede Manchester og opnåede succes med første single Money’s Too Tight To Mention og det Brit Award-nominerede album Picture Book (det første af 13 nomineringer og 3 Brit Awards). Derefter fulgte et årti med superstjernestatus og globale hits. I dag sælger Simply Red stadig billetter på udsolgte turnéer over hele kloden. Deres liveoptrædener er kendt for deres exceptionelle kvalitet, og Mick Hucknall er for længst etableret som en af nutidens store vokalister.

Simply Red fejrer denne imponerende 40-års milepæl og drager på turné igen i 2025 og fortæller den musikalske historie om Simply Red indtil nu – fra Picture Book til Time og alt derimellem.

Simply Red spiller i Royal Arena den 15. oktober 2025.

Share