Alexander Woods drømmer om endnu en nat på ny single

Alexander Woods drømmer om endnu en nat på ny single

Danske Alexander Wood udkommer den 27. september med singlen (Gotta Have) Another Night.

På (Gotta Have) Another Night reflekterer den danske sanger og sangskriver over det limbo, der kan opstå i mødet med en ny person og erkendelsen af, at forholdet ikke skal udvikle sig til mere. Sangen indkapsler følelsen af at være fanget i en drøm om, hvad relationen kunne have været – en drøm, der ofte vokser sig større end virkeligheden selv. Alexander Woods beskriver det som en tilstand, hvor hjertet banker hurtigere, adrenalinen pumper, og man håber på dén besked, der aldrig rigtig kommer.

“Jeg tror, mange kan genkende det dér med at blive fanget i et crush, hvor man begynder at idealisere personen”, fortæller Woods. “Det er som om, at jo mere man føler sig afvist, des mere spændende bliver personen.

En klubbet vibe og melankolske beats
Musikken på (Gotta Have) Another Night kombinerer stringente beats i versene og mere åbne, dynamiske elementer i omkvædet. Resultatet er en hybrid mellem elektropop og akustiske elementer, hvor natklubben møder den ulmende melankoli. 

“Jeg har lyttet meget til Pils plade ‘Hvis du Tør at Drømme’ og Dillistone’s ‘Haunted’, og det har inspireret mig til at skabe noget, der føles både drømmende og dystert”, fortæller Woods om baggrunden for sangen.

En vinter i hi, en sommer i solnedgang
Sangen blev til efter en periode, hvor Alexander Woods trak stikket for at finde ny kreativ energi. “Efter et hårdt år med et hav af koncerter i 2023, tog jeg til Frankrig i januar og fandt mig selv i en lidt blå sindstilstand. Det var dér, den elektroniske og lidt dunkle vibe fandt vej til mig.”

Stærke samarbejdspartnere
(Gotta Have) Another Night har Woods slået sig sammen med co-producer Oscar Elmholt (C21, Page Four, Anne Linnet), mens Mathias Sidor og Gustav Pyndt (Saint Clara, Svea S, Pauline) har lagt trommer og bas på tracket. Emil Lei (Andreas Odbjerg, Pil, Hjalmer) har mixet nummeret og hjulpet med at skabe den unikke klubbede vibe, som præger det musikalske univers.

Share