Tre Appelsiner fra JuicyNet til Håndbogen

Tre Appelsiner fra JuicyNet til Håndbogen

I maj udkom Julie Ralund med Håndbogen på Gyldendals forlag. JuicyNet.dk har haft lejlighed til at læse bogen.

Der er ingen tvivl om at kvinders onani i mange år har været underbelyst. Derfor giver det mening med Håndbogen, hvor 18 kvinder åbnet og detaljeret fortæller om hvordan de har sex med sig selv. Det er JuicyNet.dk meget enig i. Som kvindelig læser af bogen, kan du komme ud over det at føle dig alene med din onani. Eller ihverfald få et bidrag til dette.

Bogen er et vigtigt bidrag til at gøre det ok at onanere for kvinder og også tale om det. Det er en tryg hverdagsfortælling, og det er positivt, for onani er for mange en del af hverdagen, og sådan bør det være, mener JuicyNet.dk. Tonen i bogen er meget behagelig, og får læseren til at føle sig tryg og accepteret.

Desuden kan du via bogen få rigtig meget praktik omkring det at onanere og blive inspireret til at forsøge nye ting. Der er spændende henvisninger til at finde porno online, og få inspiration til hvor og hvordan du kan udføre din onani. Meget brugbar information.

Med de kritiske briller på, kan det påpeges at mange af historierne i bogen ligner hinanden, og derfor kan være kedelige at komme igennem. Bogens målgruppe er ikke kvinder, der allerede hviler i deres onani. For bogen er pæn og uskyldig, grænsende til det kedelige.

Tre appelsiner fra JuicyNet.dk

Share