Midtfyns Festival melder om stor succes

Midtfyns Festival melder om stor succes

Midtfyns Festivalen skriver i en pressemeddelelse, at årets udgave, afholdt den 5. til 7. septemer, blev en stor succes.

“Vi er dybt taknemmelige og har armene højt hævet over hovedet efter årets Midtfyns Festival. Vi havde store forventninger, og havde håbet på at byde 4500 gæster velkommen,” fortæller en af de to festivalledere Kim Klindt og fortsætter: “men med hele 5000 festivalgæster har vi overgået alle vores forventninger. Den positive opbakning og den varme, som vores gæster har vist, rører os dybt”.

“Selvom vi stødte på udfordringer undervejs med både aflysninger og tekniske problemer, har vi oplevet en helt enestående opbakning fra vores gæster. De har vist stor forståelse og tålmodighed, og det tyder på, at festivalen igen er ved at blive en tradition hos mange, som har savnet den fynske, folkelige festival”, skriver festivalen videre i pressemeddelelsen.

500 frivillige hjalp med at udføre festivalen, hvor de også oplevede hjælp fra lokale under opsætningen og nedtagningen, som bare dukkede op for at give en hånd med.

Festivalen voksede med 1200 gæster i forhold til sidste år. “Men det betyder ikke, at vi skal vokse med 1200 gæster til næste år. Det vigtigste er at gæsterne på pladsen har en god oplevelse, og derfor vil festivalen fortsat være meget opmærksom på antallet af gæster”, skriver festivalen videre.

Billetsalget til Midtfyns Festival 2025 er i fuld gang, og de to første billettrin er allerede udsolgt.

Share