Nyt musik fra Emmelie de Forest

Nyt musik fra Emmelie de Forest

Efter flere års dedikeret arbejde vender tidligere vinder af Eurovision Song Contest Emmelie de Forest nu tilbage med en helt ny lyd. Den første single, Lovers Lullaby, fra hendes nye projekt udkommer nemlig på fredag den 13. september.

Med Lovers Lullaby præsenterer Emmelie de Forest en ny side af sig selv, hvor hun forener sin kærlighed til 60’ernes og 70’ernes musikalske lydbillede med sine personlige erfaringer. Singlen er en hyldest til fortiden, mens den samtidig afspejler nutiden og giver lytterne et dybere indblik i, hvem Emmelie er. Selv siger Emmelie, der bl.a. har spillet skotsk folkemusik i mange år, at hun har ønsket at skrive noget, der ligger tæt på hende og føles naturligt, hvilket har resulteret i et mere ærligt og autentisk tekstunivers. “Det er første gang, at der er så meget kærlighed og eksempler fra mit eget liv i mine tekster”. 

Emmelie de Forest er født i 1993 og opvokset i Mariager. Hun begyndte at synge som 7-årig og tog på sin første turné allerede som fjortenårig. Emmelie vandt det danske Melodi Grand Prix med Only Teardrops i 2013, hvorefter 170 millioner så hende vinde Eurovision Song Contest. Sangen gik #1 i 12 europæiske lande, og endte i top 5 i 17 europæiske lande. Emmelie er en anerkendt sangskriver, som har skrevet over 100 sange til både sig selv og andre artister, og hun har været signet ved både Sony Music, Universal og Cosmos Music Sweden. 

Share