Kato og Faustix indtager fredagsrock i Tivoli

Kato og Faustix indtager fredagsrock i Tivoli

Kato og Faustix forvandler Plænen i Tivoli til et af landets største dansegulve, når de to DJ-stjerner indtager scenen til Fredagsrock den 13. september kl. 22.00. Samme dag som koncerten har Kato fødselsdag, og den danske DJ kan altså fejre sin 43-års fødselsdag på ægte Tivoli-manér, når han sammen med Faustix spiller til Fredagsrock.

Nordjyden Kato debuterede med My House i 2007 og har siden opnået over 40 guld- og platincertificeringer. Hans hits som Turn The Lights Off og Never Let You Go har trukket opmærksomhed internationalt, og han har samarbejdet med store navne som Snoop Dogg.

Når han spiller til Fredagsrock får han selskab af Faustix, der er kendt som kongen af dansk dak. Han giver både subwooferne og publikum noget at svede over, når bassen pumper og hjerterytmen konstant holdes over 200. Selvfølgelig flankeret af et kæmpe pyro-show på Plænen. Faustix har samarbejdet med internationale stjerner som Diplo, Major Lazer, Chris Brown og David Guetta, så det er i sandhed to danske verdensstjerner, som publikum kan opleve til fredagsrock den 13. september. 

”Vi har været så heldige at kunne samle to hæderkronede danske DJ’s og producere til en dobbeltkoncert på Plænen. Faustix og Kato er begge velkendt for at skrue den op til max på festbarometeret. Mon ikke, at det også bliver lidt ekstra festligt, nu når vi skal fejre Katos fødselsdag på selve dagen. For mon ikke det bliver en af de fødselsdage, man ikke vil hjem fra?”, udtaler Marika Hakesberg, chef for Musik & Underholdning i Tivoli.

”Den 13. september spiller jeg til Fredagsrock. Det er faktisk også min fødselsdags fredag den 13. september, så jeg håber, at hvis man ikke kan lide min musik, men godt kan lide at fejre fødselsdag, at man så alligevel kommer i Tivoli og fyrer den af sammen med mig og Faustix. Vi kommer til at trykke fuldstændig igennem. Vi ses forhåbentlig!”, lyder det fra Dato

Årets næstsidste Fredagsrock-koncert
Koncerten den 13. september med Faustix + Kato er sæsonens næstsidste Fredagsrock-koncert. Der bliver sat punktum for Fredagsrock 2024 med Saveus, der lukker Fredagsrock-sæsonen den 20. september.

Share