Film skal ses…i fantastiske omgivelser

Film skal ses…i fantastiske omgivelser

I august åbnede Det Danske FIlminstitut en rooftop-biograf på toppen af deres hovedkontor i Gothersgade i København.

Biografen Himmelbio er en del af terassen, Filmtaget, et sted der også indeholder mulighed for at udforske den danske filmskat på mindre skærme samt nyde mad og drikke samt ikke mindste en helt fantastisk udsigt over byen.

Udsigten fra Filmtaget.

JuicyNet.dk havde tirsdag mulighed for at besøge den anderledes biograf og nyde klassikeren The Big Lebowski, produceret af Joel og Ethan Coen og med Jeff Bridges som The Dude. The Big Lebowski er altid en fornøjelse og en film, der passer helt perfekt til den cool og afslappet stemning, der er i Himmelbio. Her bliver snakket lidt mere end i en normal biograf, folk kommer og gå lidt oftere. Men det hele med respekt for hinanden. Det er anderledes, på den positive måde, at gå i biografen på Filmtaget. Stolene er måske ikke de bedste, men du føler dig som noget specielt i de fantastiske omgivelser. Og det er jo altid en fornøjelse. For så bliver filmoplevelsen også noget ekstra.

Du er udenfor, når ser film i Himmelbio, men heldigvis er der tag over til at tage regnen. Du skal selvfølgelig tilpasse dit tøj til dagens temperaturer. For det kan blive koldt, så tæpper og jakker kan anbefales. Så er du klar til at nyde en filmklassiker på anden måde, og næsten med garanti med nogen, der også vil nyde det.

Det er tydeligt filmkendere, der er målgruppen ud fra det program, der er udvalgt til at blive valgt på stede, men det kan helt anbefales som en oplevelse i sig selv at se en film på taget med udsigt over Danmarks hovedstad.

Share