Rejseforslag til løberen: Athen i Grækenland

Rejseforslag til løberen: Athen i Grækenland

Ifølge Booking.com vil næsten en fjerdedel (24%) af de danske rejsende vil gerne til rejsemål, hvor de kan være fysisk aktive, og næsten en tredjedel (30%) booker en rejse i 2024 med det formål at se og lave så meget som muligt, mens de er afsted. Derfor bringer vi i samarbejde med vores søstersite, VilGerneLeve.dk, bringer vi her er det forslag til en rejsedestination for dig, der gerne vil løb på din ferie. Du kan nemlig tage til Grækenlands hovedstad Athen.

AthenGrækenland  
Athen er fødestedet for maraton, der første gang blev afholdt i byen ved de første moderne olympiske lege i 1896. Løbet fulgte her den samme rute, som den man mener løberen Pheidippides tog i slaget ved Marathon i 490 f.Kr. Så for løbeentusiaster er Athen det helt rigtige sted, med masser af historiske monumenter og seværdigheder samt maleriske parker, vandreruter og smukke bjergstier. Hver løberute er en mulighed for at udforske og opleve kulturen og seværdighederne, f.eks. storslåede Akropolis og Parthenon. Uanset om du ønsker at opleve byen på en spadseretur, løbetur eller med lidt maratontræning om eftermiddagen, kan du følge ruterne til Nationalhaven og Zappeion-haven, strandpromenaden og Philopappos-højen for at få en uforglemmelig udsigt.  
 
Her skal du bo: Amalia Hotel Athens har udsigt over Nationalhaven og kan byde på moderne soveværelser med balkon ud mod haverne, Lycabettus-højen og parlamentet. Der er nem adgang til centrale metro- og sporvognsterminaler samt 10 minutters gang til Akropolis og Plaka, så gæsterne har gode muligheder for at udforske alt hvad byen har at byde på. Hvis du vil have en lille pause fra byens stress og jag, har hotellets fuldt udstyrede fitnesscenter alt hvad du skal bruge for at holde dig aktiv, uanset om det regner eller solen skinner. 

Share