Danske Siri Neel sigter internationalt

Danske Siri Neel sigter internationalt

Danske Siri Neel sigter internationalt med sin nye single I’m a Maze. Hun er lykkedes med at skabe en moderne popsang med referencer til Kate Bush og et tydeligt svensk pop-islæt. På sangen, der udkommer den 6. september, synger den danske sangerinde om at indse, at sårbarhed faktisk er en superkraft. 

Siri Neel har i mange år følt sig fanget i en labyrint, hvor vejen til at finde troen på sig selv på ingen måde har været en lige vej. I’m a Maze handler om endelig at have fundet vejen til at omfavne alle sine sider – både de stærke og de skæve. ”I´ll never let you go” synger hun om sin sårbarhed og følsomme sind.

Da hun for godt et år siden sagde sit job op for at satse hele butikken på en karriere som artist og sangskriver, indså hun, at sårbarheden var en superkraft i sangskrivningen. 

Den 6. september udgiver Siri Neel I’m a Maze, som er fjerde og sidste single før hendes længe vente- de debutalbum. Fællesnævneren på det kommende album er ifølge Siri Neel frigørelse, hvilket tematikken i I’m a Maze er et godt eksempel på. 

Siri Neels debutalbum udkommer den 25. oktober og kommer til at bære navnet Drawn Like a Magnet. Den 1. november spiller hun sin første headliner-koncert på RUST, hvorefter turen igen går til London, hvor hun er booket ind til flere showcases. 

Share