Danske Cevil ude med singlen Point Out The Crime

Danske Cevil ude med singlen Point Out The Crime

Danske Cevil er den 6. september ude med singlen Point Out The Crime, der udkommer samme med en spændende musikvideo.

Point Out The Crime er sidste single fra Cevils debut-EP, der udkommer til november – og sangen er desuden skrevet og produceret 100% af Cevil selv.

Seneste single 20 BPM fik blandt andet airplay på P3, P4 og P6 og den rost i medier som GAFFA, Soundvenue og Politiken. Desuden har Cevil hele to gange prydet coveret på Spotifys Dansk Indie-playlist

Bag kunstnernavnet Cevil står den 24-årige sanger, sangskriver og producer Cecilie Vahle. Cecilie har siden barnsben skrevet sange og tilbragt utallige timer i øvelokalet på loftet af forældrenes stald på Djursland, opslugt af musikkens mange facetter. Siden 2022 har Cecilie boet i København og arbejdet målrettet med sin musik i samarbejde med sin manager Birk Storm (Nicklas Sahl, PRISMA, Laura Ziani, mfl.). 

Point Out The Crime handler om en specifik problemstilling fra Cecilies eget liv, hvor en nu tidligere partner gradvist begyndte at virke mere nervøs og fraværende i Cecilies selskab. Det resulterede i, at Cecilie længe gik og bekymrede sig over, om han mon havde mødt en anden. Hun følte dog ikke, at den dårlige mavefornemmelse var nok til at kunne konfrontere ham – og heraf udspringer idéen til Point Out The Crime.

“I need a name and a place and a time to point out the crime”. “Jeg syntes, der var noget sjovt over at male det her lidt absurde ‘detektivagtige’ billede af situationen – fordi det præcis var sådan, det føltes, da jeg stod i det. Sørgeligt, men sandt. Selvom Point Out The Crime er skrevet forholdsvis lang tid efter, jeg stod med de her følelser, så rammes jeg stadig den dag i dag af en ret voldsom melankoli, når jeg hører sangen – for det tager mig tilbage til en periode, som virkelig ikke var sjov”, fortæller Cecilie. 

Share