På Elcykel til Streetfood

På Elcykel til Streetfood

Sidder du og har lyst til lækker mad i den danske sensommer, men synes der er lige lovligt langt at cykle til de populære Streetfood-områder i København? Så var det måske værd at anskaffe dig en Elcykel. Med en Elcykel flyver du nærmest gennem byen, og får samtidig masser af frisk luft og kan nyde livet i byen.

JuicyNet.dk kørte til Streetfood i København på en Gazelle Eclipse, der også er super velegnet til de mange brostensområdet, der findes i Danmarks hovedstad. En cykel med enorm komfort, lækker trinløst gearskift, der er velegnet til de mange stop, der automatisk opstår i en storby. En fornøjelig måde at komme rundt i smukke København.

Vi kom hurtigt frem til populære Reffen i vandkanten på Refshaleøen. Reffen er Nordens største street food marked. På en tidligere industrigrund er opstået en kulturel smeltedigel, hvor du kan nyde mad og drikke fra alle verdenshjørner. Og så er der altid aktiviteter og kulturelle tilbud på Reffen, der dog ligger lidt i afstand fra Indre by. Derfor er en Elcykel optimal.

På vejen retur fra Reffen fik vi lyst til en ekstra lille øl, og heldigvis kom vi lynhurtigt til Broens Streetfood, som du finder centralt i København på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen og altså ikke langt fra Nyhavn og Kgs. Nytorv eller i øvrigt Christiania. Broens åbnede i 2018 som en erstatning for det tidligere Papirøen streetfood område. Der findes masser af oplagte muligheder for store smagsoplevelser på Broens Street Food, hvor de fleste restauranter har stor fokus på økologi og kvalitet.

Hollandske Gazelle har lavet cykler siden 1892, og har enorm erfaring med udvikling og produktion, også af Elcykler. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af elcykler, og dermed noget til de flestes behov. København har omkring 1,3 millioner indbyggere og mange flere cykler. Det er let og behageligt at bevæge sig rundt i Danmarks hovedstad på en elcykel.

Share