Øl til både pommes frites og strandturen

Øl til både pommes frites og strandturen

Den ravfarvet belgiske session IPA, The Flemish Master, var den officielle øl ved Copenhagen Cooking madfestival i Danmarks hovedstad den 16. til 25. august.

Øllen er skabt i samarbejde mellem to de bryggerier: Nørrebro Bryghus fra København og det anerkendte De Koninck fra Antwerpen i Flandern.

JuicyNet.dk har haft lejlighed til at smage The Flemish Master, og fik en god oplevelse med flere aspekter.
For at det er en session-øl betyder at den holder en lav alkoholprocent, nemlig 4,5, men stadig er en IPA øl med de lækre smagsnuancer, der følger med dette. Der er en bred nuance af smag i The Flemish Master, mest i den frugtagtig retning, men der er stadig en lethed i øllen, der gør den drikbar ved mange lejligheder. Du får med andre ord en øl med dyb nuance i smagsparaplyen, men stadig så let at den kan give dig yderligere lyst til flamske pommes frites, men også blot nydes i solen på stranden, hvis den altså er kold nok.

Øllen smager ægte som Flemish Masters malede. Altså autentisk. For begrebet, Flemish Masters, dækker over en række kunstneren er dominerede den europæiske kunstscene i en længere periode fra 1500-tallet til 1700-tallet. De mest kendte af dem var Jan Van Eyck, Pieter Bruegel, Dieric Bouts, Peter Paul Rubens og James Ensor.

Så får du mulighed for det, så skal du ikke snyde dig selv fra at nyde en Flemish Masters øl. Eller måske bruge lidt tid på at nyde værkerne fra The Flemish Masters.

Share