Ny bar åbner i hjertet af København

Ny bar åbner i hjertet af København

I den kommende weekend åbner en ny bar i Pilestrædet i centrum af Danmarks hovedstad.

Hos Palmehaven går de op i hygge og gode danske råvare. Du vil kunne få blå Irma kaffe til kr. 15, der er poolbord, jukebox, mere end 100 spile på hylden og lækre marmeladecocktail.

Fredag den 30. august starter åbningsfesten. Palmehaven har trykt 1000 skrabelodder som deles ud under åbningen og på et at disse,  er der er gevinst på et helt års fri bar som en heldig vinder kan få glæden af.  Der deles også 1000 iskolde Lynstænger og der vil i åbningsweekenden være livemusik og en bredt udvalg af lækre drikkevarer. Fredag spiller Livebandet Tapirens Vogtere spiller kl 21.30, lørdag spiller hitgruppen Nordic Vibe en masse hits fra kl 21.00.

I løbet af året vil der være en masse sjove events. Blandt andet en aften med croquistegning & drinks samt musikquiz med gratis tarteletter. Palmehaven har nye unikke drinks på kortet. En der blandt andet bruger marmelade fra “Den gamle Fabrik” til en sød og forfriskende Cocktail.

Baren vil være en blanding af afslappet eftermiddags-/aftenhygge med en masse danske produkter på hylden med fokus på dansk spiritus, danske fadøl – Blandet andet “Ebeltoft – og du kan også nyde et stykke drømmekage fra Karen Volf.

Ud på aftenen skrues der op for musikken, der er også dansegulv og man kan feste med venner og kollegaer til kl 02 i hverdagen og helt til kl 05 i weekenden.

Adressen er Pilestræde 43. 1112 København K

Share