Lågsus-fest lukkede Nemoland-sæsonen

Lågsus-fest lukkede Nemoland-sæsonen

Nemoland på Christiania har endnu engang leveret en sommersæson med en imponerende række gratis søndagskoncerter med en lang række af dansk musiks bedste navne. Kæmpe respekt for det.

Af Kenneth Møller Kristensen

Søndag sluttede sommerfesten med et show, der var en en god finale værdig.

Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura leverede varen med deres Lågsus-show. Der skulle dog gå lidt tid inden søndagsstemningen blev til lørdagsstemning. Den første halve time af de to DJ-veteraners optræden var, for denne anmelder, svært at tage alvorligt. At synge ind over Nik & Jay-samples er bare ikke særligt coolt. Og følelsen af at være på Smukfest, på Sonny Beach eller i Val Thorens var svær at slippe. Båthorn holder ikke længere. Men lige som denne anmelder frygtede, at Emil Lange ville komme på scenen og gøre afterski-stemningen komplet, så blev det hele reddet af Klumpen og Raske Penge, der som gæsteoptræden på deres hjemmebane mandede sig op, og leverede oldschool Dancehall, løftede showet og gjorde det hele lidt mere autentisk og lækkert. Nu var alle med.
Derfra var festen optimal og det hele lidt mere lækkert. Og stor respekt for, at Lågsus-showet fortsatte længe efter den time de to var blevet betalt for at spille. Kawamura og Jencel formåede at slutte Nemolandsæsonen med maner. Og med knæklys. Tak for det.

Fire Appelsiner fra JuicyNet.dk for festen på trods af en dårlig start.

Share