Andreas Landvad udkommer med singlen Light a Fire

Andreas Landvad udkommer med singlen Light a Fire

 
Light A Fire er titlen på den helt nye folk-pop-sang fra det københavnske band, Andreas Langvad, der tager lytteren med på en dybsindig rejse tilbage til bedre tider, der var mere bekymringsfri.

Light A Fire, der udkommer den 16. august, er en sang, der er bygget op omkring poppede lydflader krydret med den distinkte folk-lyd, som det Københavnske band efterhånden har etableret – og denne gang også præget af rock-elementer, som giver sangen noget kant, der virkelig klæder bandets musikalske univers.

Andreas Langvad har været yderst produktive i 2024 med mange udgivelser og livekoncerter rundt omkring i Danmark. Light A Fire er således andensidste udgivelse inden kulminationen i september, hvor bandet udgiver deres første album.

“Light A Fire handler om den barnlige gnist, som mange kan opleve at miste, som de bliver ældre. Den gnist og det gåpåmod, man har som ung, hvor man har et naivt verdenssyn og en tro på, at alt kan lade sig gøre. Personligt savner jeg den gnist, og jeg håber, den engang bliver tændt igen”, lyder det fra bandet.

Share