Midtfyns Festival inviterer økonomisk trængte til festival

Midtfyns Festival inviterer økonomisk trængte til festival

Som en håndsrækning til personer, der er økonomisk trængte tilbyder Midtfyn Festival nu en gratis festival-oplevelse til fem familier og par. De fem udvalgte får partoutarmbånd samt mad og drikke under festivalen.

”Midtfyns Festival skal være for alle. Også for dem, der på grund af uheldige omstændigheder ikke har økonomien til at prioritere en festivalbillet”, udtaler festivalleder, Kim Skovby Klindt. 

Udvælgelsen af de fem par og familier er sket i samarbejde med David Lind Nordby, der tidligere har været frivillig på Midtfyns Festival, og som nu er aktiv i en lang række velgørende organisationer, hvor han samler ind til gode formål.

”David har gennem sit velgørenhedsarbejde et kæmpe netværk til mennesker, som af forskellige grunde har en hverdag med forhindringer. De kan fx være blevet ramt af sygdom i familien eller de kan have forskellige former for handicap, der gør at økonomien og overskuddet kan være under pres”, fortæller Kim Skovby Klindt. ”Derfor ved vi også, at de par og familier, som David har fundet, tilhører en gruppe af værdigt trængende, der har brug for et festligt afbræk, som Midtfyns Festivalen er”.

En af de udvalgte er Maria Schlosser, der er førtidspensionist og bor i Ringe. Maria har en sjælden sygdom, der gør, at hun har haft 26 blodpropper i hjernen, og har været igennem to livsnødvendige operationer på et specialhospital i Berlin.

”At få billetter til Midtfyns Festivalen er en enestående mulighed for min mand og jeg til at få en på opleveren, som vi ellers ikke kan tillade os”, fortæller Maria Schlosser. ”På en førtidspension vi nødt til at kigge grundigt på, hvad vi bruger vores penge til, så der er ikke plads til festivalbilletter i budgettet”, slutter Maria.

Midtfyns Festival vil også fremadrettet arbejde for, at skabe en festival, hvor alle har mulighed for at deltage, og festivalen glæder sig til at byde Maria velkommen på festivalen – sammen med alle de andre gæster.

Share