Baun udkommer med singlen Listen Here

Baun udkommer med singlen Listen Here

Den danske jazz- og soulkunstner Baun, er klar til at tage lytterne med på endnu en musikalsk rejse med udgivelsen af sin tredje single Listen Here.

Singlen blev skrevet på en regnvejrsdag i en kælderlejlighed, mens Baun drømte om blå himmel og solskin.
Listen Here, der udkommer den 23. august fremhæver Baun’s evne til at kombinere sjælefuld historiefortælling med en unik jazz-tone, hvilket skaber en lyd, der både er tidløs og moderne.
Denne udgivelse følger op på Baun’s debutalbum Beginnings, som kommer til efteråret, og er produceret af Kristor Brødsgaard, kendt for sit arbejde med blandt andre Cæcilie Norby og Jazzkamikaze.
Albummet er en tidsrejse gennem Søren Bauns liv, fra hans første sang som klaverstuderende på Rytmisk Musikkonservatorium til nye sange om ægthed og nærvær i en digital tidsalder.

Bag Baun står den københavnske jazzpianist og soulsanger Søren Baun. Han er opvokset i et hjem fyldt med klavermusik og sang, og med The Beatles, Earth Wind & Fire og Miles Davis på pladespilleren.

Bandet består af guitarist Søren Heller (Eran DD, Thomas Buttenschøn, Anna David), bassist Morten Ankarfeldt (Tom Hagans, Søs Fenger, Sinne Eeg) og trommeslager Rasmus Lund (Nikolaj Bentzon, Kurt Rosenwinkel, DR Big Band, Karen Mukupa).

Baun kan opleves live med sit band på Soul Garden Festival i Helsingør, Danmark, fredag den 23. august, samme dag som singlen udkommer.

Share