Shu-bi-dua 2.0 lukker årets sidste LørdagsHits-koncert i Tivoli

Shu-bi-dua 2.0 lukker årets sidste LørdagsHits-koncert i Tivoli

Det er et af Danmarks største og mest folkekære bands gennem tiderne, der spiller til årets sidste LørdagHits-koncert i Tivoli den 24. august klokken. 21.00, når Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard indtager Plænen med et genopstået Shu-bi-dua. I anledning af bandets 50-års jubilæum genopstod det folkekære band sidste år som Shu-bi-dua 2.0, hvor de også lukkede LørdagHits-sæsonen i Tivoli. Siden 2023 har der været en udskiftning i bandet, men sangene er stadig dem publikum kender og elsker.

De fleste danskere kan synge med på Hvalborg, Står på en Alpetop, Fed Rock, Hva´ ka´ man få for en ti´er, Danmark til Vuffeli-Vov, så det bliver en folkefest, når Shu-bi-dua 2.0 indtager Plænen den 24. august. Shu-bi-dua blev gendannet sidste år som Shu-bi-dua 2.0 og består af grundlæggeren Michael Hardinger, samt Kim Daugaard og Jørgen Thorup.

Derudover er Rasmus Schwenger i år blevet en del af Shu-bi-dua 2.0, en plads han overtog fra Kasper Daugaard, som sidste sommer hjalp sin far Kim Daugaard, da bandet manglede en pianist. Rasmus Schwenger har tidligere vikarieret i Shu-bi-dua, da Jørgen Thorup i 1993 fik problemer med sin ryg inden en jordomrejse, hvor bandet skulle spille i London, New York, Los Angeles og Sydney. Sammen med Michael Hardinger har Rasmus Schwenger i øvrigt stået bag musikken til Krumme-filmene, så han kender bandet og dets medlemmer supergodt. Shu-bi-dua 2.0 tæller også guitarist B-Joe, og på trommer finder man Flemming Olsen.

Siden 2011 hvor Bonden blev syg har bandet af respekt for ham og hans familie spillet Shu-bi-dua-sangene under navnet Hardinger Band. Sidste år valgte Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard efter aftale med Bondens efterladte at genrejse bandet som Shu-bi-dua 2.0 for at hylde Bonden og Shu-bi-duas enorme musikarv. Shu-bi-dua 2.0’s første koncert foregik i Tivoli til LørdagsHits den 26. august 2023.

Share