Vilma Crow leverede intensiv oplevelse på Uhørt

Vilma Crow leverede intensiv oplevelse på Uhørt

JuicyNet.dk er I disse dage på Uhørt Festival på Vesterbro stort set i centrum af København. Uhørt afvikles i udgave nr. 14 som festivalen for upcoming danske musikere og med landets nyeste musik. Der er tre scener på festivalen, og konceptet er at hver kunstner blot spiller omkring en halv time.

42 nye danske navne optræder på Uhørt. På torsdagens åbningsaften oplevede JuicyNet.dk blandt andre Vilma Crow på Volumescenen. Vilma Crow leverede en fantastisk intenst oplevelse. Den rå hal, som Volumescenen befinder sig i, var den perfekte ramme for Crows inderlige optræden og meget rå tekster. For teksterne fra Crow må gå ind under huden på de fleste. De er så direkte og beskrivende, så denne anmelder kunne mærke det på egen krop. Lidt grænseoverskridende og dermed dejligt horisontudvidende.

Musikken fra Crow kan bedst beskrives som indiepop med et personligt tvist fra den tidligere deltager i DRs karrierekanonen. Bandet var velspillende og meget nærværende i deres præstation. Publikum var i alle aldre og langt de fleste meget engageret i hvad der skete på scenen. Og det i sig selv er et kvalitetstempel.

Fire appelsiner fra JuicyNet.dk til Vilma Crow for en meget intens optræden og for at have noget på hjerte. For at være til stede og også for at have et velfungerende band.

Uhørt fortsætter fredag og lørdag med et meget tæt pakket program af nye danske navne på musikscenen.

Share