Clara Sofie dyrker selvkærligheden på ny single

Clara Sofie dyrker selvkærligheden på ny single

Selvom nummeret er udsprunget af en svær tid, hvor Clara Sofie skulle finde sig selv igen, er det som en glad powerkvinde, vi møder Clara Sofie på den house-inspirerede Lov Mig, som udkom den 2. august på Universal Music. Med sangen håber den anerkendte hitartist at inspirere lytterne til at fejre det mest værdifulde, de har: sig selv.

”Jeg synes, det sidste år har været hårdt på alle mulige fronter. Jeg taler desværre ikke med min far længere, min mor er syg og min dejlige svigerfar er lige gået bort. Samtidig er musikbranchen midt i et paradigmeskift, og folk fiser forvirrede rundt for at finde ud af, hvor de skal placere sig henne. Det er en heftig tid lige nu, hvor det er nemt at fare vild.”, udtaler Clara Sofie.

Lov Mig har Clara Sofie derfor skåret musikalske samarbejdspartnere fra og produceret sangen selv for at finde frem til det renest mulige output. Resultatet har overraskende elementer af pop, amapiano og klassisk house.

”Hvis man går igennem noget hårdt, så håber jeg, at ‘Lov Mig’ kan skabe et rum, hvor man føler sig taknemmelig for den man er, og hvor man ved, at alt nok skal blive godt igen.”

Lov mig er en sang, du synger til dig selv i spejlet for at samle power. Det er noget du siger til din ven, fordi I kan alt, hvis bare I er sammen. Og det er noget du synger, fordi du endelig er ude på den anden side og elsker dig selv og det her øjeblik!

Clara Sofie har haft en vidt omspændende karriere og har i over et årti været en integreret del af den danske musikbranche som artist, sangskriver og producer og spiller stadig for +400.000 lyttere om måneden på Spotify.

Som artist og sangskriver havde Clara Sofie sit gennembrud i 2010, da hendes sang Når Tiden Går Baglæns gik #1 og solgte multi platin. Siden har Clara Sofie haft flere danske og engelsksprogede releases i eget navn, været sangskriver for andre som fx Drew Sycamore, Hjalmer og Diplo (grammy-nomineret 2023) og været feature på D1MA’s single Baglæns, som er samplet fra Når Tiden Går Baglæns, der blev endnu et stort hit på radio og hitlister.

Share