Nyt område på Tønder Festival

Nyt område på Tønder Festival

Årets Tønder Festival finder sted den 21. til 24. august. Til festivalen præsenterer arrangørerne et nyt område på festivalpladsen: Nyholm Skov. Det stemningsfulde skovområde, som ligger i forlængelse af Open Air-området, strækker sig over cirka 400 m² og vil give festivalens gæster en unik og stemningsfuld oplevelse.

Nyholm Skov er blevet til i samarbejde med Robert Okholm, ejeren af skoven, som venligt har stillet området til rådighed for Tønder Festival.

Nyholm Skov er tænkt som et aflukket fristed på festivalpladsen, hvor gæsterne kan trække sig tilbage fra folkemængderne og nyde roen i skovens smukke omgivelser. Her kan man forkæle sig selv med lokale specialiteter inden for både mad og drikke, som er udvalgt for at afspejle områdets rige kulinariske traditioner. Uanset om du nyder en forfriskende drik eller en lækker lokal ret, vil Nyholm Skov tilbyde et fredfyldt åndehul, hvor man kan slappe af og suge den særlige stemning på Tønder Festival til sig.

Kristina L. Schjøtt, direktør for Tønder Festival, udtaler: “Med det nye skovområde skaber vi en oase midt på festivalen, omgivet af træer og super hyggelig stemning. Det bliver et område med masser af glæde og fællesskaber, som vi glæder os meget til at tage i brug i år. Udover en bar og lokale madspecialiteter, vil den professionelle lyssætning være med til at skabe en fantastisk atmosfære i skoven. Området er også med til at give lidt mere plads til vores gæster og understøtte vores indsatser med at videreudvikle festivalen med respekt for vores 50-årige historie. I år bliver den spæde start på Nyholm Skov.”

Share