80’er legender fik de unge på Christiania til at synge med

80’er legender fik de unge på Christiania til at synge med

Det kan godt være at konceptet passer bedre til en havnefest i Nordsjælland. Men søndag aften var det Nemoland på Christiania i København, der dannede rammen om en koncert med 80’er legenderne Jørgen Klubien og Danseorkestret.

66-årige Jørgen Klubien var frontfiguren i Danseorkestreret, da de i 1985 blev en landeplage i Danmark med albummet, det netop hed Danseorkestret og indeholdt en række sange, der blev massive hits. I alt syv studiealbum er i alt kommet fra popgruppen, der altid har haft en snert af reggae i deres lyd.

Der var blandt søndagens publikum på Nemoland tydeligt nogen, der var unge i netop 1980’erne, men også rigtig mange, der er unge i 2024. Snakken gik lystig under koncerten blandt mange af de unge, og telefonerne var mere interessante end hvad der sket på scenen. Men da hits som Regndans, Kom Tilbage Nu, Satellit og Hvorfor Ikke Mig lød fra scenen lød fra scene, kunne de pludselig synge med, og stemningen på Nemoland steg markant.

Mellem de store hits var det noget svært for Klubien, at holde festen igang, og stemningen på den udendørs scene blev lidt flad. Bandet leverede dog en god stabil indsats, og da koncerterne på Nemoland blot varer en time, kunne Klubien med ro i sjælen forlade den københavnske fristad. De unge elsker de klassiske gamle hits, og det kan 66-årige Klubien, i øvrigt iført fletninger i håret, være stolt over.

Tre Appelsiner fra JuicyNet.dk til Klubien og Danceorkestreret for en god stabil indsats på Christiania, langt fra Nordsjælland.

Share