Dayyani viste udstråling, potientiale og professionalisme

Dayyani viste udstråling, potientiale og professionalisme

Danske Dayyani, der i øvrigt har iranske rødder, imponerede JuicyNet.dk med hendes, og hendes bands, optræden lørdag på Frigjort festival på Christiania i København.

Dayyani har fået et mindre gennembrud med Blink Twice og Nobody Kills Me Like Your Do, der har opnået stor airplay på P3, og mange afspilninger på Sportify. Generelt har hun med EP’en Pretty in Defense opnået en plads som en popkunstner, der står lige foran den helt store kommercielle succes. Musikken er poppet med en tvist af mellemøstlig lyd, elektronika og dance.

Udstrålingen hos Dayyani, tangerende til diva-energi, var markant i lørdagens optræden. Den 25-årige sangerinde formåede virkelig at komme ud over scenekanten. Bandets optræden var professionel, sikker og med stort overskud. De to background sangerinder bidrog enormt til de samlede indtryk og generel var bandets arbejde tydelige velforberedt og med et sikkert udtryk. Energien var høj, stemningen blandt publikum blev løbende hævet. Pusherstreet, hvor koncerten fandt sted, var lørdag sen eftermiddag også et sted, hvor popmusik kan blomstre til glæde for unge og gamle.

Lyden og nogen gange vokalens dybde var det eneste lille minus ved lørdagens optræden Frigjort festival. Men alt tyder på en stor fremtid for Dayyani.

JuicyNet.dk giver Dayyani fire appelsiner for en sikker optræden, hvor kun små ting skal justeres inden hun, og bandet, er klar til større scener.

Og i øvrigt proklamerede den unge sangerinde fra scene, at et album er på vej.

Share