Danske Amila klar med EP

Danske Amila klar med EP

Amila er en dansksproget pop/RnB soloartist, som med sin poppede fraseringer og cacthy melodier tager lytterne ind i sit personlige kærlighedsliv, hvor sangene oftes handler om livets festligheder og har fokus på ungdomstematikker.

Amilias borgerlige navn er Mathias Petersen. Han er født på Sri Lanka, adopteret til Danmark og opvokset i Aarhus. Nu bor han på Amager i København.

Efter at have udgivet to singler er Amila nu klar med sin debut EP “Livet fuld af kærlighed”. EP’en fejrer kærligheden til Amilas nære relationer og livet som helhed. Det er en hyldest til dem, der har mødt modgang som ham selv, men er blevet stærkere af det. EP’ens fire sange deler et fælles tema om at se fremad med fokus på positivitet og kærlighed.

Foruden de to udgivne singler “Væk Herfra” og “Hvor skal vi hen” vil de nye singler “Kom med mig” og “Vi I Live” fuldende EP’en. 

Sangene er lavet i samarbejde med sangskriver og producer duo Nick Jones & André Saptefrati (Wafande, Kaka og L.O.C.). Lydbilledet byder på en fængende lyd, der forener pop, RnB og afrobeat. Amilas vokale fraseringer trækker på pop og RnB, mens afrobeat-elementerne kommer til udtryk gennem Calypso-trommer og et rigt udvalg af afrikanske vokaler.

EP’en udkommer den 16. august.,

Share