“Min Ven Diego” er fascinerende og med fantastiske historier

“Min Ven Diego” er fascinerende og med fantastiske historier

I juni udkom på forlaget Memoris bogen Min Ven Diego. En 390 sider lang bog skrevet af Fernando Signorini og det er fodboldlegenden Diego Maradona, der er bogens omdrejningspunkt.

Fernando Signorini opdagede som personlig træner for Diego Maradona, at fodboldstjernen havde to personligheder; den generte Diego og den arrogante Maradona: ”Diego ville jeg følge til verdens ende, men Maradona ville jeg ikke gå et eneste skridt med,” sagde den argentinske fodboldstjerne til Signorini.

”Hvis det ikke havde været for Maradona, havde Diego stadig befundet sig i barndommens slum,” svarede Diego Maradona.

Diego Maradonas personlighed rakte langt ud over det at spille fodbold. Han blev håbet og symbolet for de underkuede og de slagne – for de fattige indbyggere i Napoli og for folket i Argentina, der var blevet ydmyget af England i Falklandskrigen.

I Min Ven Diego kommer læseren virkelig bag den store fodboldstjerne, der døde alt for ung, og alle de fascinerede og fantastiske begivenheder, der har været i hans liv. Du kommer med bag skandalerne omkring kokainmisbruget, bag om den positive dopingtest fra VM 1994 og skandalerne med utroskab. Og du får med stor sandsynlighed et andet syn på disse skandaler. Du lærer mere om Diego som menneske og kommer også med bag om de store triumfer, og bliver helt sikkert endnu mere imponeret over Maradonas præstationer på en fodboldbane. Der er også masser af spændende detaljer om hvad der var baggrunden for at Maradona kunne blive landstræner for Argentina, og hvordan han håndterede situationen.

Kan kun anbefales for fans af fænomenet Diego Maradona.

Bogen har vejledende udsalgspris på kr. 300,- og kan købes, hvor du plejer at købe dine bøger

Share