Ny single fra Tina Mellem

Ny single fra Tina Mellem

Tina Mellem er en dansk/færøsk artist, som i 2022 sang sig hele vejen til finalen i TV-programmet X-Factor. Siden har Tina skrevet en del musik både til sig selv, men også med andre kunstnere som blandt andre Kwamie Liv og Thomas Buttenschøn. 

I juni måned udgav Tina singlen Nogle ting de varer kun en stund, der blandt andet fik airplay på P5 og omtale i Gaffa. Nu er hun klar til at slippe sidste single fra sin kommende debut-EP Tanker, der udkommer 20. september. Om historien bag sin nye single, Du er ik’ alene, fortæller Tina: 

”Jeg ved, hvor hårdt det kan være at føle sig ensom. Det er nemlig en følelse, jeg selv har oplevet. Men jeg har også oplevet den lettelse, det er at sige fra. Alle mennesker har brug for at føle sig set og hørt, og selv om det kan være svært at sige fra, er det enormt vigtigt, for når vi siger fra, gør vi plads til andre, og så er ensomhed ikke længere noget, der skiller os ad, men noget der knytter os sammen.”

Tinas musik trækker især på singer/songwriter-stilen og nærværende dansk pop. Sangene er baseret på hendes tanker om livet, livets grundlag og menneskers store værdi – og med musikken ønsker hun at bringe det positive frem i mennesker. 

”Du er ik’ alene” udkommer 2. august.

Share