Så kan du reservere plads til Medina i Tivoli

Så kan du reservere plads til Medina i Tivoli

Publikum elskede hende, da hun for få uger siden stod på Arena-scenen til Roskilde Festival 2024’s lukkekoncert, og i foråret spillede hun i Royal Arena den største koncert til dato. Den 2. august kl. 22.00 indtager Medina Plænen til Fredagsrock. Allerede klokken 19.00 kan publikum opleve Kind mod Kind, der blandt andet står bag dansehittet Love Isn’t Easyfeaturing Medina. Publikum opfodres til at komme i god tid. Fredagsrock med Medina er én af to koncerter i år, som Tivoli har meldt ud har pladsreservation. Pladsreservationerne frigives onsdag den 24. juli kl. 10.00, så hvis man vil opleve dronningen af dansegulvet til Fredagsrock i Tivoli, skal man reservere en plads.

Da Medina spillede i Royal Arena i København den 12. april kunne koncertarrangøren melde fuldt hus, og begejstringen blandt mange anmeldere ikke var til at tage fejl af, som gav koncerten både fem og seks stjerner. Danmarks ukronede popdronning lukkede og slukkede efterfølgende Roskilde Festival 2024 og høstede endnu en gang stribevis af fem- og seksstjernede anmeldelser. Den 2. august kl. 22.00 indtager Medina Fredagsrock, mens allerede kl. 19.00 kan publikum opleve Kind mod Kind, så det bliver en aften, hvor Tivoli forvandler Plænen til et af landets største dansegulve.

Pladsreservationer Fredagsrock med Medina
For at give alle en god koncertoplevelse i Tivoli er der pladsreservation til koncertområdet til Fredagsrock med Medina. Pladserne bliver frigivet via Tivolis hjemmeside onsdag den 24. juli kl. 10.00. Gæster skal stadig købe entrébillet eller Tivolikort for at få adgang til koncerten, men selve pladsreservationen koster ikke ekstra. Hvis man har reserveret pladser, men er forhindret i at deltage, opfordrer Tivoli publikum til at annullere sin pladsreservationer, så andre kan få glæde af dem. Tivoli frigiver løbende annullerede reservationer helt frem til koncertstart via Tivolis hjemmeside.

Dronningen af dansegulvet i 15 år
Medina er blevet en legende på den danske musikscene, og hendes gennembrudsalbum Velkommen til Medina fra 2009 og For Altid fra 2011 står stadig knivskarpt den dag i dag. Som dansk popdronning har hun formået at få fat i flere generationer, og hendes tilbagevenden til de danske festivaler var et triumftog med energisk fællessang fra publikum. 

Musiklegenden har cementeret sin plads i dansk musikhistorie med hits som Kun For Mig, For Altid og Ensom. Samtidig er hun aktuel med nye sange som Lidt Endnu, Love Isn’t Easy og nye singler med Kind Mod Kind og Dillistone. Hun har arbejdet sammen med stjerner som Burhan G, Thomas Helmig, Hjalmer, og i 2023 udgav hun singlen Lidt Endnu med den fremadstormende pop- og hiphopartist D1MA.

Share