Til Jazz på Freddys Bar

Til Jazz på Freddys Bar

Freddys Bar. Midt på Vesterbro i centrum af København. Midt i en byggeplads. Her findes en oase. En lille gårdhave, der hører til en af Københavns gamle og traditionsrige værtshuse. På Freddys Bar findes en autentisk stemning. Blandt stamkunder og turister kan du ikke undgå at føle dig hjemme. Altid nogen at tale med. Altid mennesker i godt humør, og altid noget at opleve.

Fredag var der Jazz i gårdhaven på Freddys Bar. På scenen var blandt andre Lone Selmer. Smuk, indlevende performence stærkt suppleret af blandt andre Lars Emil Riis på keyboard. I gårdhaven var der fyldt op med et modent publikum, der tydeligt havde viden og passion for jazz. Forbi gårdhaven kører der konstant folk forbi på cykler. Mange bliver tydelig overrasket over at møde jazz midt i en byggeplads. Stemningen er dragende, og mange vælger at stoppe op. For at nyde musikken og måske en øl. En anledning det er dum ikke at benytte sig af. En oplevelse man bør give sig selv. Freddys Bar er for jazzelskere, for stamkunder, for unge, for gamle, for turister og for københavnere.

Lørdag er der jazz igen på Freddy Bar. Den originale københavnske bar på Gasværksvej på Københavns Vesterbro midt mellem Halmtorvet og Istedgade. Så bliver det ikke mere københavnsk. Og så er priserne ovenikøbet til at have med at gøre.

Share