Grøn melder alt udsolgt historisk tidligt. 195.000 billetter solgt

Grøn melder alt udsolgt historisk tidligt. 195.000 billetter solgt

Tuborg og Muskelsvindfonden kan nu melde, at alle billetter til Grøn 2024 er revet væk for andet år i træk. Dermed sætter Grøn nye rekorder; historisk tidligt udsolgt og publikumsrekord med 195.000 festglade gæster fordelt på årets otte koncerter. Det betyder større økonomiske muskler til dem, som det hele drejer sig om: Mennesker med muskelsvind.

Tuborg og Muskelsvindfonden har i mere end 40 år samarbejdet om en fest, der for alvor gør en forskel. Gennem årene har rammerne for Grøn ændret sig markant: fra seks til otte koncerter og fra to til otte live-acts. Men én ting har aldrig ændret sig – nemlig Grøns vigtige formål. Overskuddet fra årets otte udsolgte koncerter går fortsat til Muskelsvindfondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind, til forskning i muskelsvind og til at skabe plads til forskelle i samfundet – og meget mere.

Taknemmeligheden er derfor ikke til at tage fejl af hos Simon Toftgaard Jespersen, forperson for Muskelsvindfonden:

“Tak! Tusind, tusind tak til alle, der har valgt at støtte Muskelsvindfondens arbejde ved at købe billet til Grøn. Jeg er overvældet, for det gør en kæmpe forskel. Mennesker med handicap oplever, at det dag for dag bliver sværere at få den nødvendige hjælp, som gør det muligt at leve deres liv. Det er Muskelsvindfonden nødt til at gøre noget ved, så vi fortsat er et velfærdssamfund for alle. De mange udsolgte koncerter giver os som organisation større økonomiske muskler til at tage den kamp. Så tak for opbakningen. Jeg glæder mig umenneskeligt meget til, at vi skal feste sammen lige om lidt.”

Endnu et historisk rekordår for Tuborg og Muskelsvindfonden
Gennem mere end fire årtier har koncertkaravanen trofast draget ud på de danske landeveje, og leveret fantastisk livemusik til hele landet. Efter succesåret 2023, hvor Grøn for første gang nogensinde kunne melde alt udsolgt, var forventningerne til Grøn 2024 tårnhøje. Alligevel har billetsalget i år overgået alle forventninger. I år støtter 195.000 forventningsfulde gæster op om festen, der gør en forskel.

Til sommer ruller Grøn ud på de danske landeveje for 41. gang, når den grønne koncertkaravane besøger otte udsolgte byer fra den 18. – 28. juli.

Share